Atrakcyjna oprawa, bogate menu oraz możliwość organizacji w miejscu wyznaczonym przez Parę Młodą, daje nieograniczone możliwości przy realizacji wesela w plenerze. Wycena indywidualna wesela oparta o wybór miejsca na terenie Polski oraz menu.
bogate menu oparte na kuchni międzynarodowej, ustalane indywidualnie z klientem
(podane menu jest przykładowe)
fontanna czekoladowa (gratis powyżej 80 osób)
zimne i gorące napoje bezalkoholowe,
wino musujące na aperitif,
niezbędny sprzęt do organizacji wesela w plenerze
namioty i markizy
oświetlenie namiotów i markiz
dekorację stołów: świece, serwetki, pokrowce na krzesła dla Gości,
nakrycie stołów ze złotymi podtalerzami,
do wyboru: stoły okrągłe lub prostokątne,
pokoje hotelowe w promocyjnych cenach dla Gości,
dzieci do lat 5 gratis, do 10 roku życia 50 % ceny.
Staropolskim zwyczajem chlebem i solą oraz kieliszkiem wina musującego lub Aperol Spritzer dla każdego z Gości
Carpaccio wołowe z rukolą i parmezanem
Krem z cukinii z chipsami z dojrzewającego bekonu i chrustem ziemniaczanym
Danie główne (do wyboru)
Mięsa podawane na gorącym kamieniu
Labraks
Antrykot wołowy
Indyk
Po obiedzie wszystkie w.p podawane
podczas całego przyjęcia w formie grilla
Kotleciki jagnięce
Halloumi
Warzywa
Dodatki:
Ziemniak confit
Pak choi
Szparagi w bekonie
Mix sałat
Owoce filetowane -w stoły
Mono desery
Mini babeczki z musami
Mini panna cotta
Tarta tatine
Tarta cytrynowa
Beza dacquise
Lemoniady
Fontanna czekoladowa z owocami
Spaghetti
Tagliatelle
(polędwica wołowa, indyk, mule + dodatki)
Krewetki w tempurze na marynowanym ananasie
Wędliny dojrzewające
Smalec (pieczywo własne, ogórki własne)
Gotowana cielęcina z sosem tuńczykowo-kaparowym
Deska włoskich serów z musztardami smakowymi
Quiche lorraine
Pissaladiere
Przekąski z ciasta francuskiego
z dipami
Cezar salad
Caprese
Marynowane pomidory na 3 sposoby (prosimy o dostarczenie)
Masło smakowe, oliwy smakowe, mini bułeczki orkiszowe, pieczywo włanego wypieku
bulion podany do zimnej płyty
Uramaki
Hosomaki
Futomaki
Nigiri
Sałatka z maraynowaną pomarańczą
Marynowany imbir
Wasabi
Sos sojowy